Menu

Rabatt-kampanj Taprogge-utrustning

Hem Rabatt-kampanj Taprogge-utrustning

Nu har vi startat en kampanj för att erbjuda svenska ägare av Taprogges produkter rabatterade priser på reservdelar och service under en begränsad tidsperiod. Vi erbjuder därför 10% rabatt för reservdelar och servicetjänster som beställs före 21 december 2017.

  • Hur länge sedan var det ni gjorde översyn på ert filter eller tubreningssystem?
  • Har ni personal som är osäkra på hur det skall skötas?
  • Är dess funktion kritisk för er verksamhet, och har ni därför lagt reservdelar på lager?

Om du är ägare av Taprogge Filter, Tubreningssystem eller Intagssystem – och inte redan har hört från oss i vår rundringningskampanj – slå oss en signal idag för att säkerställa att du får den hjälp du behöver till ett för närvarande extra bra pris. Ansvarig för eftermarknad är Eva Rogbrant 031-7202467.

Möjligheter finns också till att vi inom ramen för någon kommande säljresa tillsammans med säljare från Taprogge kan ta svängen förbi er anläggning för en kostnadsfri enkel översyn och diskussion om ert/era Taprogge-system. Hör i så fall av er till vår ansvariga säljare för Taprogge-produkterna Peter Sundbaum på 031-7202466.

Vill du säkerställ bästa möjliga verkningsgrad i ert kylsystem och minska energiförbrukningen så ta kontakt med oss idag för diskussion!

Kontakta oss!

Peter Sundbaum

031-36 36 126 peter@campreq.se
Back to Top