Menu

Vi är professionella i vår yrkesroll och när du kommer i kontakt med CAMpreq kan du vara trygg i att du bemöts av kvalitet, tydlighet och betydelsefull rådgivning. Vi har över 100 års erfarenhet inom energibesparing och vet vad vi pratar om.

Utöver produktsortimentet som CAMpreq marknadsför, löser vi också våra kunders behov med olika tjänster inom värme-, kyl- och processteknik.

Service och underhåll erbjuds mestadels från våra produktpartners egna serviceorganisationer, och administreras genom oss.
Teknisk utredning och underkonsulttjänster erbjuder vi med egen personal och olika externa specialister beroende på behov.
Tjänster inom installation och entreprenad erbjuds genom våra goda kontakter och samarbeten med olika lokala svenska partners runt om i Sverige.

Vill du veta mer?

Johan Stangvik

031-36 36 128 johan@campreq.se

Teknisk utredning,
underkonsultstjänster

Vi bistår med rådgivning och hjälper er inom våra produktområden samt utför fördjupade systemanalyser och felsökningar. Vi hjälper gärna till med utredningsarbetet inom de områden vi är verksamma som konsult eller underkonsult.

Självklart lämnar vi ett första tekniskt förslag och offert/budgetoffert utan kostnad då all nödvändig input finns.

Vid större behov för utredning, klarlägganden och/eller jämförelser av flera olika driftsfall erbjuder vi också våra tjänster till ett rimligt pris.

Om inköpen av de involverade komponenterna sedan görs av oss gör vi ett generöst avdrag på kostnaden för konsulttjänsterna på ett för kunden förmånligt sätt.

Vi hjälper gärna till med utredningsarbetet inom de områden vi är verksamma som konsult eller underkonsult.

 • Är du konsult själv och behöver hjälp med något inom våra produktområden?
 • Svårt att reda ut vilka förutsättningar som finns i verksamheten idag?
 • Behöver ni göra en fördjupad systemanalys eller felsökning inom våra kompetensområden?
 • Inte riktigt bekant med de produkter som vi erbjuder?
 • Undrar ni hur mycket energibesparingar vår teknologi kan ge i jämförelse med annan teknik?

Service och underhåll

Vi erbjuder service på all såld utrustning, antingen genom våra partners serviceorganisationer eller via oss. Vi bistår med koordination och administrering av nödvändiga säkerhetsutbildningar.

De tjänster som erbjuds för service och underhåll av såld utrustning hanteras främst av våra partners serviceorganisationer från de länder där de är verksamma. Kontakten sker med oss där vi hjälper till med koordination, administrering av eventuella nödvändiga säkerhetsutbildningar för arbete på kundens site, exempelvis SSG Entré m.m.

För plattvärmeväxlare kan vi förutom service på plats också erbjuda att få plattor och packningar servade/bytta på SPX APVs serviceanläggning i Kolding, Danmark. Naturligtvis för SPX APVs egnas sortiment men också vanligt förekommande för andra fabrikat där SPX har flertalet ramar från andra fabrikat som möjliggör trycktestning efter service/återmontage av kompletta plattpaket.

För enklare generellt underhåll, exempelvis uppriktningskontroller, pumpservice m.m., kan vi erbjuda mer lokala kontakter med hjälp av olika samarbetspartners i Sverige.

Ring oss idag, så hjälper vi er med era behov!

 • Äger ni utrustning som levererats av oss?
 • Äger ni utrustning från någon av våra samarbetspartners som levererats genom någon annan tidigare? exempelvis som en del av ett större projekt.
 • Äger ni en plattvärmeväxlare från SPX APV eller annat fabrikat?
 • Äger ni kyltorn från MITA?
 • Har ni ett ejektor-vakuumsystem som krånglar?

Installation & entreprenad

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda hjälp kring alla typer av installationer av er nya utrustning. Vi kan ta hand om ert gamla material och deponera det på ett miljövänligt sätt. Vi tar oss an allt från mindre uppgifter till full entreprenad med ett helhetsansvar.

 • Vill ni ha hjälp att montera er nya utrustning?
 • Vill ni ha hjälp att riva det gamla och deponera materialet på ett korrekt och miljövänligt sätt?
 • Vill ni ha hjälp med nytt anpassningssmide för att passa på plats och ge god och säker serviceåtkomst?
 • Vill ni ha hjälp med anpassad rördragning, elinstallation, styrning och driftsättning?

Kort sagt, vi kan hjälpa till med allt från enklare uppgifter till full entreprenad med hjälp av våra olika samarbetspartners vi har runt om i Sverige. Om ni vill att vi tar helhetsansvaret, finns det relevanta försäkringar på plats som också kan utökas ifall ni har särskilda koncernregler för entreprenörsarbeten på er site.

Eller så kan vi samarbeta med någon av de lokala partners som ni har för att underlätta arbetet för dem och minimera er totalkostnad för projektet.

Back to Top